Ehető, gyógyító, szépítő természet

Ehető természet:
Nem csak biológusként, hanem családos anyaként is imádom a természetet. Fontosnak tartom, hogy gyerekeimet környezettudatosan neveljem, kirándulások alkalmával gyűjtünk, amit csak lehet. Úgy érzem, hogy kamatoztatni tudom végre azt a rengeteg energiát amit a növényes tantárgyakba fektettem. Az isteni ételek, amiket magam alkottam meg a természetből: csalánfőzelék, bodzalekvár, bodzabor, ibolyafagylalt......Hmmm. Édesanyaként kiváltképp fontosnak tartom, mi kerül az asztalra.
Amikor biológus hallgató voltam, egy tanárnő elmesélte nekem, miért fontos hogy tudjuk, mi ehető a természetben. Jöhet majd háború, éhínség, szegénység... ez már akkor komolyan elgondolkodtatott.
Gyógyító természet:
Jelenleg orvostanhallgató vagyok a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, közel állnak hozzám az alternatív gyógymódok is. Tudományos Diákköri munkát a Farmakognózia Intézetben és a Laboratóriumi Medicina Intézetben kezdtem meg. Biológusként növényélettanon szakdolgoztam, rengeteget tanultam Szabó László Gy. professzortól. ETI egészségügyi modulvizsgával rendelkezem.
Szépítő természet:

Korábban kipróbáltam magam fotómodellként, így ismerkedtem meg a szakma szépségeivel és határoztam el, hogy komolyabban szeretnék vele foglalkozni. A Budapesti Kommunikációs Főiskola és az Oktker-Nodus Kft által közösen szervezett tanfolyamon sajátítottam el a sminkes szakmát.

Mit gyűjtsünk szeptemberben?


Mit gyűjtsünk márciusban, áprilisban?
 

© 2009 RE-FORM ÉLETMÓD. Powered by Blogger
Design by eJoee BlogsTricks