Re-Form életmód

Második terhességem alatt híztam a legtöbbet, pontosan 28 kg-ot. Majd 30 évesen elértem az 52 kg-ot, jobb formában voltam, mint valaha!

Ezt minek köszönhettem? Hogy életmódot váltottam!
Nem volt könnyű az elhatározás, hiszen soha nem kellett mozognom, hogy jó alakom legyen, annyit ettem, amennyit akartam. Igen, csak az ember változik.....
Első lépésként el kezdtem diétás ételeket fogyasztani, Norbi és Réka Update módszere tetszett legjobban. Majd ahogy olvadtak le a kilók, kezdtem ráhangolódni az edzésekre. Rengeteg fórumot olvastam el, hogy melyik edzést válasszam, ami a leghatékonyabb zsírégető. Aztán szép lassan elértem az álomsúlyt.
Mi az a Re-Form? Reform és Formában tart, szénhidrátszegény reform ételek fogyasztása  (heti 3-4) edzés mellett. Hiszen fogyni csak kevesebb kalóriabevitellel ÉS rendszeres testmozgással lehet. Hogyan vigyünk be kevesebb kalóriát, hogy egészséges ételeket fogyasszunk mellette? Erre próbálok minden kedves olvasót rávezetni, hiszen a mesterséges édesítők, egyéb kemikáliák hosszú távú fogyasztása káros az egészségre. Diétás ételeimet nem csak fogyókúrázók, hanem cukorbetegek is bátran fogyaszthatják. Amit csak lehet, a természetből gyűjtök be, legyen az ehető, gyógyító, szépítő növény.
Aki nem akar fogyni, csak egészségesen szeretne élni, kedveli a házi recepteket, kiváló alkalom, hogy követőmmé váljon. Szaktudásomnak megfelelően hasznos tanácsokkal, ötletekkel segítelek majd.

Az egészséges életmód sajnos igen pénztárcafüggő, ezért is tartom fontosnak, hogy ismerjük meg jobban a természetet, gyűjtsük be amit tudunk! Nagyokat kirándulva is átmozgatjuk a testünket, felér egy kiadós edzéssel!
Túl a 3. babán, ismét aktuálissá vált, hogy pár kg-tól megszabaduljak. Nem egyszerű, hiszen kizárólag szoptatom Hannát és a császárom helye igencsak fáj. Azért nem adom fel, szeretnék beleférni a régi ruháimba.

Király Hédi 28 kg-ot fogyott! Rubint Réka oldala
Re-Form lisztkeverék (szénhidrátszegény reform ételekhez)
Edzés szülés után


 

© 2009 RE-FORM ÉLETMÓD. Powered by Blogger
Design by eJoee BlogsTricks