2011. április 5.

Medvehagymás gombás spaghetti (RF, U2)

Hozzávalók:


  • 1/2 kg gomba
  • 1 csokor medvehagyma
  • 2 dl tejszín
  • tej
  • 2 csapott ek Re-Form liszt
  • 2 ek olívaolaj
  • bors
  • tk bio spaghetti
Olívaolajon megpároljuk a csíkokra vágott medvehagymát, sózzuk, majd hozzáadjuk a nagyobb szeletekre vágott gombát. Fedő alatt pároljuk, míg megpuhul. Közben megfőzzük a spaghettit enyhén sós bő vízben. A párolt zöldségekhez keverjük a tejszínt, majd a tejjel készített lisztes habarással sűrítjük. Tálaláskor frissen őrölt borssal fűszerezzük.

Megjegyzés: a teljes kiőrlésű bio tészta miatt kapott 2-es kódot.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2009 RE-FORM ÉLETMÓD. Powered by Blogger
Design by eJoee BlogsTricks